ThuisVleesVarkenshaas

Een heerlijk recept voor gepocheerde varkenshaas

Op zoek naar een heerlijk en gemakkelijk te maken recept dat zeker indruk zal maken op uw familie en vrienden? Zoek niet verder dan dit heerlijke recept voor gepocheerde varkenshaas! Met zijn smelt-in-je-mond-textuur en perfect gekruide smaken is dit gerecht een publiekstrekker waar iedereen om seconden naar zal vragen. Of je nu een etentje organiseert of gewoon op zoek bent naar een smakelijke maaltijd om samen met je dierbaren van te genieten, dit recept is de perfecte keuze. En het beste van alles is dat het eenvoudig te bereiden is, waardoor het ideaal is voor drukke doordeweekse avonden of luie weekenden. Dus waarom probeert u het niet eens en ervaar zelf hoe heerlijk en bevredigend deze gepocheerde varkenshaas kan zijn? Je smaakpapillen (en je gasten) zullen je dankbaar zijn!

Voordelen van gepocheerde varkenshaas

Pocheren is een zachte kookmethode die helpt de natuurlijke smaken en voedingsstoffen van voedsel te behouden. Wanneer u varkenshaas pocheert, kookt u deze in vloeistof, waardoor het vlees sappig en mals blijft. Dit komt omdat de vloeistof een barrière vormt tussen het vlees en de hete lucht van de oven of kookplaat, waardoor het niet uitdroogt. Bovendien kunt u met stroperij het vlees van smaak voorzien door kruiden, specerijen en andere aromaten aan de stroperijvloeistof toe te voegen.

Een ander voordeel van het stropen van varkenshaas is dat het een vetarme kookmethode is. In tegenstelling tot frituren of grillen, waarbij extra vet aan het vlees kan worden toegevoegd, kunt u bij stroperij het varkensvlees koken zonder enig toegevoegd vet. Dit maakt het een gezonde en voedzame optie voor degenen die op hun vetinname letten.

Tenslotte is gepocheerde varkenshaas ongelooflijk veelzijdig. Nadat u het vlees heeft gekookt, kunt u het warm of koud serveren, in plakjes of in stukjes gesneden, op zichzelf of als onderdeel van een groter gerecht. Het is perfect voor salades, sandwiches en wokgerechten, en kan worden gebruikt in een breed scala aan keukens, van Aziatisch tot Mediterraan.

Hoe gepocheerde varkenshaas te maken

Nu je de voordelen van gepocheerde varkenshaas kent, gaan we aan de slag met het recept. Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten:

-2 varkenshaasjes (ongeveer 1 pond per stuk) - 4 kopjes kippen- of groentebouillon - 1 ui, in plakjes gesneden - 2 teentjes knoflook, fijngehakt - 2 laurierblaadjes - 1 theelepel zwarte peperkorrels - 1 theelepel zout - 1 eetlepel olijfolie

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 375 ° F.

2. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten, tot ze zacht zijn.

3. Voeg de kippen- of groentebouillon, laurierblaadjes, zwarte peperkorrels en zout toe aan de pan en breng aan de kook.

4. Zet het vuur laag en doe de varkenshaasjes in de pan. Zorg ervoor dat de vloeistof het vlees volledig bedekt.

5. Bedek de pot met een deksel en plaats deze in de oven. Kook gedurende 20-25 minuten, of tot het varkensvlees een interne temperatuur van 145°F bereikt.

6. Haal de pan uit de oven en laat het varkensvlees 10 minuten in de vloeistof rusten.

7. Haal het varkensvlees met een tang uit de pan en leg het op een snijplank.

8. Snijd het varkensvlees in rondjes van ½ inch en serveer warm of koud.

En daar heb je het: een heerlijk en eenvoudig te maken recept voor gepocheerde varkenshaas, dat zeker indruk zal maken op je familie en vrienden. Of je nu op zoek bent naar een gezonde en voedzame maaltijd of naar een publiekelijk gerecht dat perfect is om te entertainen, dit recept is de perfecte keuze. Dus waarom probeert u het niet eens en ervaar zelf hoe heerlijk en bevredigend gepocheerde varkenshaas kan zijn? Je smaakpapillen (en je gasten) zullen je dankbaar zijn!

Gepocheerde maaltijdideeën voor Varkenshaas
Varkenshaas met sinaasappelglazuur en Italiaanse kruiden

Vergeet uit eten gaan of eten bestellen elke keer dat je zin hebt in Mediterrane gerechten. Probeer thuis eens varkenshaas met sinaasappelglazuur en Italiaanse kruiden te maken. Eén portie bevat 285 calorieën , 32 g eiwit en 5 g vet . Voor $ 1,43 per portie dekt dit recept 24% van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is voor 6 personen. Als je sinaasappelsapconcentraat, suiker, koosjer zout en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het opnieuw maken. Het is een goede optie als je een glutenvrij en zuivelvrij dieet volgt. Van voorbereiding tot opdienen duurt dit recept ongeveer 1 uur en 23 minuten . Het werkt goed als een betaalbaar hoofdgerecht. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Met een spoonacular score van 61% is dit gerecht goed. Als u dit recept lekker vindt, vindt u misschien ook recepten zoals Met esdoornsiroop geglazuurde, in spek gewikkelde varkenshaas , In spek gewikkelde varkenshaas en Verrukkelijke geroosterde varkenshaas met champignons en tomatensalade interessant .

Hartige varkenshaasbraadstuk

Hartige varkenshaasbraad is misschien een goed recept om je hoofdgerechtenrepertoire uit te breiden. Eén portie van dit gerecht bevat ongeveer 48 g eiwit , 19 g vet en in totaal 385 calorieën . Dit recept is voor 8 personen en kost $ 2,99 per portie. 1 persoon heeft dit recept geprobeerd en vond het lekker. Van voorbereiding tot het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur en 25 minuten . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het is een goede optie als u een glutenvrij dieet volgt. Een mengsel van varkenshaasbraad, water, basilicum en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo smaakvol te maken. Met een spoonacular score van 63% is dit gerecht goed. Vergelijkbare recepten zijn onder andere Juicy & Mals ~ Varkenshaasbraad , Geroosterde varkenshaas met appel en Varkenshaas geglazuurd met bruine suiker en balsamico .

Ranch varkensgebraad

Ranch varkensgebraad is een glutenvrij en zuivelvrij hoofdgerecht. Dit recept is goed voor 8 porties met 225 calorieën , 32 g eiwit en 9 g vet per portie. Voor $ 1,75 per portie dekt dit recept 16% van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. 360 mensen hebben dit recept gemaakt en zouden het zeker nog een keer maken. Van voorbereiding tot opdienen duurt dit recept ongeveer 1 uur en 10 minuten . Een mix van varkensgebraad, olijfolie, ranch dressing en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelacular score van 96% verdient . Deze score is uitstekend. Als je dit recept lekker vindt, bekijk dan ook eens deze vergelijkbare recepten: Varkensgebraad met knoflook en kruiden, aardappelen, gesmoorde spinazie en verkoelende komkommerroom , sappig en mals ~ Varkenshaasgebraad en Gebraden varkensvlees florentine met granaatappelsaus .

Varkenskoteletten met vulling

Varkenskoteletten met vulling zijn misschien wel het hoofdgerecht waar u naar op zoek bent. Dit recept is goed voor 6 porties met 645 calorieën , 47 g eiwit en 22 g vet per portie. Voor $ 2,41 per portie dekt dit recept 36% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is geliefd bij 1 foodie en koks. Ga naar de winkel en haal ei, teentjes knoflook, gecondenseerde room van champignonsoep en een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. Het is perfect voor Thanksgiving . Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Van voorbereiding tot het bord duurt dit recept ongeveer 1 uur . Over het algemeen verdient dit recept een solide lepelscore van 74% . Vergelijkbare recepten zijn Eenvoudige varkenskoteletten met vulling , Varkenskoteletten met gedroogde cranberries, champignons en kastanjevulling en Geroosterde varkenshaas met citroenpeper en maïsbroodvulling .

Honing-en-kruiden gegrilde varkensgebraad

Honing-en-kruiden gegrilde varkensgebraad is een glutenvrij en zuivelvrij hoofdgerecht. Dit recept is voor 10 personen. Eén portie bevat 221 calorieën , 26 g eiwit en 8 g vet . Voor $ 1,51 per portie dekt dit recept 13% van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het zal een hit zijn op je 4 juli -evenement. Een mix van varkenshaasgebraad, ginger ale, peper en een handvol andere ingrediënten is alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Slechts een paar mensen hebben dit recept gemaakt, en 1 zou zeggen dat het perfect was. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Van bereiding tot opdienen duurt dit recept ongeveer 1 uur en 35 minuten . Over het algemeen scoort dit recept een behoorlijke lepelscore van 47% . Als u dit recept lekker vindt, vindt u misschien ook recepten zoals Varkensgebraad met knoflook en kruiden, aardappelen, gesmoorde spinazie en verkoelende komkommerroom , Rundergebraad met kruiden- en zoutkorst en Traditioneel Rundergebraad met knoflook- en kruidenkorst interessant .

Gevulde varkenshaas met krentensaus

Het recept Gevulde Varkenshaas met Aalbessensaus kan in ongeveer 1 uur en 30 minuten worden gemaakt. Dit hoofdgerecht heeft 408 calorieën , 32 g eiwit en 17 g vet per portie. Dit recept is voor 12 personen. Voor $ 2,06 per portie dekt dit recept 18% van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. 14 mensen hebben dit recept geprobeerd en vonden het lekker. Als je peper, appelciderazijn, zout en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt je aangeboden door Taste of Home. Het is een goede optie als je een glutenvrij en zuivelvrij dieet volgt. Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een spoonacular score van 60% verdient . Deze score is behoorlijk goed. Vergelijkbare recepten zijn onder andere Ahorn Glazed Varkenshaaskoteletten met Dadelsaus en Geroosterde Couscous met Pijnboompitten , Slowcooker Varkenshaas met Tijm-Appelmoes en Muntblad en Rode Bessen Streusel Repen .

Varkenskoteletten met peper uit de slowcooker

Heb je een glutenvrij en zuivelvrij hoofdgerecht nodig? Slowcooker peper varkenskoteletten zouden een geweldig recept kunnen zijn om te proberen. Een portie van dit gerecht bevat ongeveer 37 g eiwit , 23 g vet en in totaal 613 calorieën . Dit recept is voor 4 personen en kost $ 2,57 per portie. Dit recept van Foodnetwork heeft 2281 fans. Ga naar de winkel en haal bruine suiker, koosjer zout, ui en een paar andere dingen om het vandaag nog te maken. Van voorbereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 14 uur en 40 minuten . Alles bij elkaar genomen hebben we besloten dat dit recept een lepelacular score van 80% verdient . Deze score is uitstekend. Als je dit recept lekker vindt, bekijk dan eens deze vergelijkbare recepten: Slowcooker Kahlua varkensvlees met zoetzure chili ananas saus , Slowcooker varkenshaas met tijm appelmoes en muntblaadjes en Slowcooker: varkensvlees en kikkererwten .

Sappige cranberry varkensgebraad

Heb je een glutenvrij en zuivelvrij hoofdgerecht nodig? Vochtige Cranberry Varkensgebraad zou een geweldig recept kunnen zijn om te proberen. Een portie van dit gerecht bevat ongeveer 32 g eiwit , 6 g vet en in totaal 299 calorieën . Voor $ 1,92 per portie dekt dit recept 16% van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is voor 8 personen. 1 persoon was blij dat ze dit recept probeerden. Als je peper, opgerolde varkenshaasbraad, sinaasappelschil en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Van voorbereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 4 uur en 5 minuten . Over het algemeen verdient dit recept een solide lepelacular score van 67% . Favoriet Vochtige Chocoladecake , Vochtige Worteltaart en Vochtige Spelt Bran Muffins lijken erg op dit recept.

Kip met sinaasappel-esdoorn glazuur

Het recept Kip met sinaasappel-esdoorn glazuur kan in ongeveer 35 minuten worden gemaakt. Dit recept is voor 6 personen. Voor $ 2,12 per portie dekt dit recept 21% van je dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Let je op je lijn? Dit glutenvrije, zuivelvrije, paleolithische en oerrecept bevat 256 calorieën , 36 g eiwit en 5 g vet per portie. 1 persoon heeft dit recept gemaakt en zou het opnieuw maken. Als je sinaasappelschil, peper, zout en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Het wordt u aangeboden door Taste of Home. Het werkt goed als hoofdgerecht. Als alle factoren in aanmerking worden genomen, verdient dit recept een lepelacular score van 62% , wat solide is. Vergelijkbare recepten zijn onder andere Zalm met esdoorn- en mosterdglazuur , Varkenshaas omwikkeld met esdoorn-glazuur en spek , en Varkenshaaskoteletten met esdoorn-glazuur met dadelsaus en geroosterde couscous met pijnboompitten .

Zoetzure varkensvlees uit de slowcooker

Vergeet uit eten gaan of eten bestellen elke keer dat je zin hebt in Chinees eten. Probeer thuis Slow Cooker Zoetzuur Varkensvlees te maken. Dit recept is voor 4 personen en kost $ 4,53 per portie. Dit hoofdgerecht heeft 690 calorieën , 82 g eiwit en 14 g vet per portie. 21 personen hebben dit recept gemaakt en zouden het opnieuw maken. Als je zout, knoflook, gemalen peper en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Van voorbereiding tot op het bord duurt dit recept ongeveer 19 minuten . Het is een goede optie als je een glutenvrij en zuivelvrij dieet volgt. Het wordt u aangeboden door Foodnetwork. Met een spoonacular score van 97% is dit gerecht geweldig. Slow Cooker Kahlua Varkensvlees met Zoete Chili Ananas Saus , Slow Cooker Varkenshaas met Tijm Appelmoes en Muntblad , en Slow Cooker: Varkensvlees en Garbanzo Bonen lijken erg op dit recept.

Video's voor het maken van verschillende gepocheerde gerechten in Varkenshaas-stijl
Gestoofde varkenshaasTijdens de feestdagen, en trouwens elke dag, staat gemak centraal! Deze belachelijk makkelijke varkenshaas is perfect om ...
Rustiek gestoofde varkenshaas met pruimen en appeljusRecept voor zeer malse varkenshaas met pruimen en een reductie van appeljus. Hierdoor gaat je keuken heerlijk ruiken, dus let op...
Je kookt varkensvlees verkeerd!
Knoflookboter Gestoofde Varkenshaas - Vochtig, Lekker en Gemakkelijk!Met knoflookboter gestoofde varkenshaas is zo eenvoudig - en dit recept voor het smoren van knoflookboter is zo eenvoudig. De resultaten zijn perfect - een ...
Recept voor gepocheerd varkensvlees in boter - GESORTEERDDoor de varkensfilet in boter te pocheren in een boterhamzakje, gaart hij gaar zonder risico op overkoken of uitdrogen.
Tips en trucs voor gepocheerde maaltijden in Varkenshaas
Aanvullende menu-ideeën met betrekking tot gepocheerd Varkenshaas voedsel