ThuisEierenOp Toast

Eenvoudige en gezonde gids voor gepocheerde eieren op toast

Bent u op zoek naar een snelle en gezonde ontbijtoptie die zowel heerlijk als gemakkelijk te bereiden is? Zoek niet verder dan gepocheerde eieren op toast! Dit klassieke ontbijtgerecht is niet alleen een publiekstrekker, maar zit ook boordevol eiwitten en voedingsstoffen om je dag goed te beginnen. En het beste deel? Het is eenvoudig te maken, zelfs voor degenen die geen vertrouwen hebben in de keuken. In deze gids leiden we u door de stappen om een ei perfect te pocheren en uw brood tot in de perfectie te roosteren. We geven ook enkele smakelijke toppingsuggesties om uw gepocheerde eieren op toast naar een hoger niveau te tillen. Dus pak je schort en laten we gaan koken!

Gezondheidsvoordelen van gepocheerde eieren

Voordat we in het recept duiken, nemen we even de tijd om de gezondheidsvoordelen van gepocheerde eieren te waarderen. Eieren zijn een uitstekende bron van eiwitten en stroperij is een van de gezondste manieren om ze te bereiden. In tegenstelling tot frituren of klauteren vereist stroperij geen toegevoegd vet, waardoor het een caloriearme optie is. Gepocheerde eieren zijn ook een goede bron van vitamines en mineralen, waaronder vitamine D, die essentieel is voor gezonde botten.

Gepocheerde eieren zijn ook een geweldige manier om je dag te beginnen als je probeert af te vallen. Studies hebben aangetoond dat het eten van eieren als ontbijt ervoor kan zorgen dat je je langer vol voelt, waardoor de kans op tussendoortjes tussen de maaltijden kleiner wordt. Bovendien kan het eiwit in eieren je metabolisme helpen stimuleren, waardoor je gedurende de dag meer calorieën kunt verbranden.

Gepocheerde eieren op toast zijn dus niet alleen heerlijk, maar ze zijn ook een gezonde ontbijtoptie die u kan helpen op koers te blijven met uw gezondheidsdoelen.

Hoe een ei te pocheren

Nu we de gezondheidsvoordelen van gepocheerde eieren hebben besproken, gaan we dieper in op het pocheren van een ei. Een ei pocheren lijkt misschien intimiderend, maar met een beetje oefening is het eigenlijk vrij eenvoudig.

Stap 1: Kook het water

Vul een middelgrote pan met water en breng het op hoog vuur aan de kook. Zodra het water kookt, zet je het vuur middelhoog, zodat het water zachtjes kookt.

Stap 2: Voeg azijn toe

Voeg een scheutje azijn toe aan het water. Dit zorgt ervoor dat het eiwit stolt en een bal rond de dooier vormt.

Stap 3: Breek het ei

Breek een ei in een kleine kom of schaaltje. Dit maakt het gemakkelijker om het ei in het water te laten glijden.

Stap 4: Voeg het ei toe aan het water

Gebruik een schuimspaan om het ei voorzichtig in het water te laten glijden. Pas op dat u de dooier niet breekt. Laat het ei 3 tot 4 minuten koken, of tot het eiwit gestold is maar de dooier nog vloeibaar is.

Stap 5: Haal het ei uit het water

Haal het ei voorzichtig met de schuimspaan uit het water. Leg het ei op keukenpapier of keukenpapier om overtollig water te verwijderen.

En dat is het! Je hebt met succes een ei gepocheerd. Herhaal het proces voor zoveel eieren als je wilt maken.

Hoe brood roosteren

Nu je weet hoe je een ei moet pocheren, gaan we verder met de toast. Brood roosteren lijkt misschien een eenvoudige taak, maar er zijn een paar trucjes om het precies goed te doen.

Stap 1: Kies je brood

Kies een brood dat u lekker vindt en dat goed bestand is tegen roosteren. Zuurdesem, volkoren tarwe en rogge zijn allemaal goede opties.

Stap 2: Verwarm uw oven voor

Verwarm uw oven voor op 175°C.

Stap 3: Snijd je brood

Snijd je brood in plakjes van een halve centimeter dik.

Stap 4: Rooster het brood

Leg de sneetjes brood op een bakplaat en rooster ze 8 tot 10 minuten in de oven, of tot het brood goudbruin en knapperig is.

Stap 5: Haal de toast uit de oven

Haal de bakplaat met behulp van ovenwanten uit de oven en laat de toast een paar minuten afkoelen voordat je hem serveert.

Suggesties voor toppings

Nu je weet hoe je een ei moet pocheren en je brood moet roosteren, is het tijd om wat smakelijke toppings toe te voegen. Hier zijn een paar suggesties om u op weg te helpen:

Avocado en tomaat

Verdeel de geprakte avocado over je toast en beleg met gesneden kerstomaatjes en een gepocheerd ei. Breng op smaak met zout en peper.

Gerookte zalm en roomkaas

Smeer roomkaas op je toast en beleg met gerookte zalm en een gepocheerd ei. Garneer met verse dille.

Spek en spinazie

Kook in dezelfde pan een paar reepjes spek en slink wat spinazie. Leg het spek en de spinazie op je toast en beleg met een gepocheerd ei.

Champignon en ui

Fruit de gesneden champignons en uien in een pan tot ze goudbruin zijn. Leg de champignons en uien op je toast en beleg met een gepocheerd ei.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om gepocheerde eieren op toast. Wees creatief en probeer verschillende toppings uit om jouw favoriete combinatie te vinden.

Conclusie

Gepocheerde eieren op toast zijn een heerlijke en gezonde ontbijtoptie die eenvoudig te maken is. Met een beetje oefening kun je als een professional een ei pocheren en je brood tot in de perfectie roosteren. En dankzij de verscheidenheid aan toppingopties vind je zeker een combinatie waar je van houdt. Dus de volgende keer dat je 's ochtends haast hebt, sla dan de drive-thru over en maak thuis een heerlijk en voedzaam ontbijt.

Gepocheerde maaltijdideeën voor Op Toast
Eieren A La Golden Rod

Eieren A La Golden Rod vereist ongeveer 10 minuten van begin tot eind. Een portie van dit gerecht bevat ongeveer 17 g eiwit, 17 g vet, en een totaal van 343 calorieën. Voor 86 cent per portie, dit recept covers 11% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept serveert 4. Het wordt aan u gebracht door iedereen. Een mengsel van hardgekookte eieren, thomas ' muffins en beboterde, peper 1 kopje melk, en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. 1 persoon was onder de indruk van dit recept. Rekening houdend met alle factoren, dit recept verdient een spoonaculaire score van 35% dat is nogal slecht. Proberen Gouden Eieren, Gouden ingelegde eieren met wortelen, en Gouden uien en eieren op Toast voor soortgelijke recepten.

Gouden Eieren

Je kunt nooit te veel bijgerechten hebben, dus probeer Golden Eggs eens. Dit recept serveert 12 en kost 64 cent per portie. Een portie bevat 449 calorieën, 7g eiwit, en 18 g vet. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Een mengsel van nootmuskaat, boter, vanillan-extract en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. Het is een goede optie als je een vegetarisch dieet. Van bereiding tot bord, dit recept duurt ongeveer 45 minuten. Alles bij elkaar genomen besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 20%. Deze score is nogal slecht. Proberen Gouden ingelegde eieren met wortelen, Gouden uien en eieren op Toast, en Gouden en paarse bieten-ingelegde eieren voor soortgelijke recepten.

Roomeieren op Toast

Roomeitjes op Toast kunnen een goed recept zijn om je receptenbox voor Hoofdgerechten uit te breiden. Dit recept is geschikt voor 6 personen. Een portie bevat 404 calorieën, 20g eiwit, en 23g vet. Voor 92 cent per portie dit recept covers 18% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Ga naar de winkel en pak melk, zout en peper, bloem en een paar andere dingen om het vandaag te maken. Om de bloem op te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Appeltaart met karamelsaus als dessert. 137 mensen waren blij dat ze dit recept probeerden. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Van bereiding tot bord, dit recept duurt ongeveer 25 minuten. Met een lepel score van 62% dit gerecht is solide. Proberen Roomeieren Op Toast, Roomeieren op Toast, en Decadente Roomeieren op Toast voor soortgelijke recepten.

Geroosterde eieren op Toast

Romige eieren op Toast zijn misschien wel het hoofdgerecht dat u zoekt. Voor 92 cent per portie, dit recept covers 18% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept serveert 6. Eén portie bevat 404 calorieën, 20 g eiwit, en 23 g vet. Verschillende mensen maakten dit recept, en 137 zou zeggen dat het de plek raakte. Een mengsel van zout en peper, melk, meel en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. Om de bloem te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Appeltaart met karamelsaus als toetje. Het wordt aan u gebracht door iedereen. Van bereiding tot bord, dit recept neemt rond 25 minuten. Met een lepeltje score van 62% dit gerecht is lekker. Proberen Geroosterde Eieren Op Toast, Geroosterde eieren op Toast, en Decadente romige eieren op Toast voor soortgelijke recepten.

Gouden uien en eieren op Toast

Behoefte aan een vegetarisch hoofdgerecht? Gouden uien en eieren op Toast kunnen een geweldig recept zijn om te proberen. Voor $1.42 per portie dit recept dekking 25% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is geschikt voor 4 personen. Een deel van dit gerecht bevat ongeveer 20g eiwit, 17g vet en een totaal van 436 calorieën. 1 persoon heeft geprobeerd en vond dit recept. Ga naar de winkel en pak peterselie, boter, hard gekookte eieren en een paar andere dingen om het vandaag te maken. Om de magere melk op te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Salted Caramel Brownie Milkshake als dessert. Met een lepel score van 52% dit gerecht is solide. Proberen Gouden uien en eieren op Toast, Gouden Franse Toast, en Gouden Gebakken Uien voor soortgelijke recepten.

Dronken Eieren Toast

Dronken eieren Toast is een glutenvrij en vegetarisch recept met 2 porties. Een portie bevat 719 calorieën, 13 g eiwit, en 41 g vet. Voor $3.95 per portie dit recept covers 17% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. Een mengsel van mascarpone kaas, geklaarde boter, gemalen nootmuskaat en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo heerlijk te maken. 4 mensen waren blij dat ze dit recept probeerden. Van de bereiding tot het bord, dit recept duurt rond 25 minuten. Alles bij elkaar genomen besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 40%. Deze score is vrij goed. Proberen Drunken Caramel French Toast, Eieren met tomaat op Toast, en Roomeieren Op Toast voor soortgelijke recepten.

Roomeieren op Toast

Je kunt nooit te veel hoofdgerecht recepten, dus geef Roomeitjes op Toast een keer te proberen. Een portie bevat 404 calorieën, 20g eiwit, en 23g vet. Dit recept serveert 6 en kost 92 cent per portie. Een mengsel van brood, kippenbouillon korrels, hardgekookte eieren en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo smaakvol te maken. Om de boter te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Cinnamon Butter Cake als dessert. Het wordt u aangeboden door Allrecipes. 253 mensen hebben dit recept gemaakt en zouden het opnieuw maken. Van de bereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 25 minuten. Over het algemeen verdient dit recept een vrij goed spoonacular score van 64%. Proberen Roomeieren Op Toast, Roomeieren op Toast, en Decadente Roomeieren op Toast voor soortgelijke recepten.

Dronken Eieren Toast

Dronken eieren Toast vereist ongeveer 25 minuten van begin tot eind. Een portie van dit gerecht bevat ongeveer 13 g eiwit, 41 g vet, en een totaal van 719 calorieën. Dit glutenvrije en vegetarische recept serveert 2 en kost $3.95 per portie. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Een mengsel van gemalen nootmuskaat, geklaarde boter, mascarpone kaas en een handvol andere ingrediënten zijn alles wat nodig is om dit recept zo lekker te maken. Het wordt aan u gebracht door iedereen. Met een lepeltje score van 37% dit gerecht is nogal slecht. Soortgelijke recepten omvatten Dronken Karamel Wentelteefjes, Eieren met tomaat op Toast, en Geroosterde Eieren Op Toast.

Roomham en eieren

Roomham en eieren is een hoofdgerecht dat 3 personen serveert. Een deel van dit gerecht bevat ongeveer 29g eiwit, 29g vet, en in totaal 493 calorieën. Voor $2.0 per portie dit recept omvat 23% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Dit recept is geliefd bij 1 foodies en koks. Het wordt u aangeboden door Taste Of Home. Als je hardgekookte eieren, peper, bloem en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Van de bereiding tot het bord, dit recept duurt ongeveer 20 minuten. Alles bij elkaar genomen, besloten we dit recept verdient een spoonacular score van 50%. Deze score is solide. Gebruikers die dit recept leuk vonden, vonden dit ook leuk Roomeieren, Geroosterde eieren op Toast, en Gekookte oesters en Ham.

Geroosterde Eieren

Geroomde eieren is een vegetarisch recept met 3 porties. Voor 79 cent per portie, dit recept covers 15% van uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Eén portie bevat 310 calorieën, 17 g eiwit, en 21 g vet. 1 persoon was blij dat ze geprobeerd dit recept. Als je boter, eieren, melk en een paar andere ingrediënten bij de hand hebt, kun je het maken. Om de eieren op te gebruiken kun je dit hoofdgerecht volgen met de Rose Levy Beranbaum ' s chocolade tomatentaart met mysterieuze Ganache als toetje. Het wordt aan u gebracht door iedereen. Het werkt het beste als een hoofdgerecht, en wordt gedaan in ongeveer 20 minuten. Over het algemeen verdient dit recept een vrij slechte spoonaculaire score van 38%. Proberen Geroosterde Eieren Op Toast, Geroosterde eieren op Toast, en Romige Spinazie Gebakken Eieren voor soortgelijke recepten.

Video's voor het maken van verschillende gepocheerde gerechten in Op Toast-stijl
GESTROCHT EI OP TOOSTRECEPTDe studio moet worden gedoopt - er moest een gepocheerd ei worden gedaan! Abonneer je voor reguliere video's Voor info ...
Hoe een ei te pocheren | Jamie OliverHeeft u zich ooit afgevraagd hoe u het perfecte ei kunt pocheren? Nu weet je het! Bedankt voor het abonneren!
Trucs en tips voor perfect gepocheerde eieren van John Torode | Deze morgenJohn Torode komt vandaag bij ons voor het eerste van zijn kookgedeelten en hij ritselt de perfecte gepocheerde eieren en avocado op ...
Zo pocheer je een ei! #gepocheerde eieren #eieren #stroperij #ontbijt
GEPOCHEERDE EIEREN | Hoe pocheer je een ei (perfect)Gepocheerde eieren zijn iets moois. Het eiwit is aan de buitenkant net stevig genoeg om een vochtig, goudkleurig eigeel in een rond beetje te bevatten.
Tips en trucs voor gepocheerde maaltijden in Op Toast
Aanvullende menu-ideeën met betrekking tot gepocheerd Op Toast voedsel